הונאת ווטסאפ

דירוג

רוכשים מוצרים ברשת? תתחדשו, רק ודאו שאתם לא מוסרים לאף אחד את קוד האימות שלכם

עברייני מרמה נוהגים לפתוח חנויות מקוונות וכן להקים אתרים המתחזים לחנויות מוכרות. לאחר שלקוח מבצע רכישה, העבריינים יוצרים איתו קשר בשיחת טלפון או בהתכתבות ומבקשים את קוד האימות החד פעמי שנשלח אליו ב-SMS מטעם חברת האשראי, לצורך "השלמה ואישור העסקה". הלקוח, שאינו חושד בדבר, מוסר את קוד האימות ומאפשר לעבריינים להשלים את העברת הכספים.

זכרו – למוכר אין שום סיבה לבקש מכם את קוד האימות שחברת האשראי שולחת לכם. מדובר במנגנון אבטחה של חברת האשראי שנועד למנוע העברות כספים שלא אישרתם.

שימו לב לעולם לא לשלוח קוד כלשהו שנשלח אליכם ב-SMS לכל גורם, טלפונית או במסרון ווטסאפ.

IBM Alpha Zone

דירוג

סטארטאפים המעוניינים לעבוד עם חברות ביטוח מובילות?
עוד 5 ימים מסתיימת ההרשמה לתוכנית שלנו!


אנחנו בונים תוכנית עבודה לכל חברה שתלויה בצורכיה ולא מתנהלים כבית ספר להרצאות תוכן מה שיוצר הזדמנויות לשיתופי פעולה יחודיים וליווי טכנולוגי מותאם. ההשתתפות לא עולה כלום אך יכולה להביא ערך אמיתי ולתרום לגידול ולצמיחה.
חברות הביטוח השותפות מחפשות פתרונות בתחומים מגוונים, כגון Data & AI, Fintech, Insurtech, Cyber, Healthcare and Customer Engagement גם לצורך בחינת פיילוטים וגם לצורך השקעה.

No alternative text description for this image

אז נצלו את ההזדמנות ותנו לנו לעזור לכם!!
ההרשמה כאן: www.ibmalphazone.com
(כל הפרטים מתוך דף ההרשמה מועברים ל7 חברות ביטוח)

חוקרים ישראלים גילו פרצה בענן של מיקרוסופט

דירוג

פרצת אבטחה קריטית התגלתה ב-Azure, בתשתית הענן ובהייפרווייזור שלה.

חוקרים הצליחו למצוא פרצת אבטחה קריטית ב-Azure, תשתית הענן של מיקרוסופט, ובהייפרווייזור שלה.

הפירצה, CVE-2021-28476, אפשרה לתוקף בעל מכונה וירטואלית יחידה, להשתלט על שרת הווירטואליזציה, אשר מאחסן מכונות וירטואליות נוספות של לקוחות אחרים המשתמשים בתשתית של אז'ור – ואף לגנוב להם מידע ולהשבית אותם (Guest-to-Host).

אנשי הגנת הסייבר שלה עבדו בשיתוף החוקרים הישראלים לסגירת הפרצה. מיקרוסופט. צילום: BigStock

את הפירצה איתרו פלג הדר, חוקר בכיר בסייפבריץ' (SafeBreach), המפתחת פלטפורמה לסימולציות של תקיפה וחדירות סייבר לארגונים, יחד עם אופיר הרפז, חוקרת אבטחה בכירה בגארדיקור (Guardicore). השניים עבדו בשיתוף פעולה עם אנשי הגנת הסייבר של מיקרוסופט, ואלה סגרו את פרצת האבטחה.

להמשך קריאה באתר אנשים ומחשבים PC >>